Zoeken

Winkelwagen

Over ons

Over ons

Zeg je vintage; dan zeg je Decennia Design. Wij zijn gepassioneerd verzamelaars van m.n. Midcentury Modern design uit de jaren 50, 60  en 70.

In 2002 zijn we begonnen in een voormalig bakkerij waarna Decennia Design snel uitgegroeid is tot wat het nu is. Ruim 2.000 m2 vol meubels, accessoires en verlichting.

Naast particulieren uit binnen- en buitenland rekenen we ook interieurarchitecten tot onze klantenkring en verhuren we onze meubels aan filmsets.

Christiaan en Angelique

In 2002 greep Christiaan de kans om samen met Angelique van zijn passie; vintage design, zijn beroep te maken. Inmiddels heeft hij een uitgebreid netwerk en enorme kennis opgebouwd en koopt hij de mooiste items in. Angelique ondersteunt hem met name met haar administratieve kennis en verkoopervaring en vindt voldoening in leuke (klant)contacten.

Medewerkers

Sinds augustus 2018 regelt Manon o.a. de (online) bestellingen, reserveringen en transportplanning. Maar je kunt haar ook in de fotostudio of werkplaats treffen. Ze heeft een creatieve achtergrond en heeft jaren als projectmanager bij een reclamebureau gewerkt. Tevens heeft ze een studie interieurontwerp en styling afgerond.

Ook Elko is een gepassioneerd verzamelaar van vintage design. Zijn kennis draagt hij graag aan ons en onze klanten over. Voorheen was hij werkzaam bij DHL. Vanaf april 2016 werkt hij bij Decennia Design. Hij verwerkt orders, kijkt binnengekomen nieuwe items kritisch na en repareert waar nodig. Als je hem in onze showroom om advies vraagt dan komt zijn talent voor verbeelding, inrichting en zijn bijzondere smaak naar voren.

Na zijn pensioen wilde Ad niet achter de geraniums gaan zitten en dus werkt hij nu een aantal uren bij Decennia Design als restaurateur.