Search

Winkelwagen

Over ons

Zeg je vintage; dan zeg je Decennia Design. Wij zijn gepassioneerd verzamelaars van m.n. Midcentury Modern design uit de jaren 50, 60  en 70.

In 2002 zijn we begonnen in een voormalig bakkerij waarna Decennia Design snel uitgegroeid is tot wat het nu is. Ruim 2.000 m2 vol meubels, accessoires en verlichting.

Naast particulieren uit binnen- en buitenland rekenen we ook interieurarchitecten tot onze klantenkring en verhuren we onze meubels aan filmsets.

Christiaan en Angelique

In 2002 greep Christiaan de kans om samen met Angelique van zijn passie; vintage design, zijn beroep te maken.
Inmiddels heeft hij een uitgebreid netwerk en enorme kennis opgebouwd en koopt hij de mooiste items in.
Angelique ondersteunt hem met name met haar administratieve kennis en verkoopervaring en vindt voldoening in leuke (klant)contacten.

Medewerkers

Als je naar ons belt of mailt is de kans groot dat je Manon aan de lijn krijgt. Sinds augustus 2018 regelt zij o.a. de online bestellingen, reserveringen en planning.
Ze heeft een creatieve achtergrond en heeft jaren als projectmanager bij een reclamebureau gewerkt. Tevens heeft ze een studie interieurontwerp en styling afgerond.

Ook Elko is een gepassioneerd verzamelaar van vintage design. Zijn kennis draagt hij graag aan ons en onze klanten over.
Voorheen was hij werkzaam bij DHL. Vanaf april 2016 werkt hij bij Decennia Design.
Hij verwerkt orders, kijkt binnengekomen nieuwe items kritisch na en repareert waar nodig.
Als je hem in onze showroom om advies vraagt dan komt zijn talent voor verbeelding, inrichting en zijn bijzondere smaak naar voren.

Tijdens haar studie is Angela bij Decennia Design begonnen als weekendhulp. Sinds februari 2016 is ze vast in dienst en kunnen we haar met recht onze vrolijkste collega noemen. Angela heeft eerder in de kinderopvang gewerkt.
Het liefst bestuurt ze een van onze bussen en levert ze uw aankoop aan huis. Gelukkig kan Manon haar geregeld op pad sturen voor een ritje Amsterdam of Antwerpen.
Ze houdt van de spulletjes die we verkopen en poetst en repareert ze zorgvuldig. In haar vrije tijd wil ze wel eens meegaan met Christiaan en Elko om in te kopen.

Janne heeft een creatieve opleiding aan o.a. de Willem de Kooning academie afgerond en werkt bij ons sinds maart 2018.
Ze heeft zich bij Decennia Design gestort op het bekleden van meubels en het begeleiden van stagiaires op het gebied van fotografie. Samen met collega’s houdt ze de inrichting van de showroom in de gaten.
Wat Janne het liefste doet is zich nog verder bekwamen in het stofferen. Gelijk heeft ze want goede vakmensen zitten niet snel zonder werk.

Ad is met pensioen maar wilde nog niet achter de geraniums. Daarom restaureert hij meubels voor Decennia Design. Het leukst vindt hij het namaken van bijvoorbeeld een handgreep van een dressoir zodat het er weer zo goed als nieuw uitziet.