Zoeken

Winkelwagen

Disclaimer

Disclaimer

Decennia Design verleent u hierbij toegang tot de website en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen. Decennia Design behoudt zich het recht voor op elk gewenst moment de inhoud van de website aan te passen. Decennia Design spant zich in om de inhoud van de website zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze aandacht kan het voorkomen dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Artikelen:
– Aangeboden artikelen zijn in onze winkel te bezichtigen.
– Prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten. Prijzen van lampen zijn exclusief gloeilampen.

Aansprakelijkheid:
– De artikelen worden in gebruikte toestand aangeboden. Hoewel de meeste artikelen in goede tot zeer goede staat verkeren kunnen er gebruikssporen aanwezig zijn. Indien zich gebreken/gebruikssporen voordoen die erg duidelijk zichtbaar zijn of het functioneren beïnvloeden staat dit in de omschrijving van het artikel genoemd. Als u meer informatie over een artikel wilt kunt u dit opvragen bij Decennia Design. Zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeert.
– Wij zijn niet aansprakelijk voor typefouten gemaakt op de website.
– Mocht uw bestelling beschadigd raken tijdens het transport dan kunnen wij u maximaal het bedrag voor het product retourneren en niet het geld voor het transport.

– De meeste verlichting is nog in de originele conditie en niet opnieuw bedraad. Laat een electricien een elektrisch apparaat of lamp nakijken voor gebruik.