Over ons

Decennia design is uitgegroeid tot interieurspecialist met 2.100m2 tweedehands, modern en vintage design uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Daarnaast verkopen wij nieuwe interieurartikelen in retro stijl. 

Onze passie is het verzamelen en aanbieden van, goed vormgegeven, vintage meubels en retro accessoires zoals: verlichting in alle moderne stijlen, Deense meubels, flinke keuze in zwevende buisframe stoelen, prachtige teak spiegels, kapstokken en een enorme collectie dressoirs en highboards tegen zeer schappelijke prijzen. 

In de recenter geopende winkel in de aan Tuinstraat 106 in Tilburg brengen we een aantrekkelijk assortiment interieuraccessoires en cadeauartikelen veelal in retrostijl, merken als zuiver, fest, present time, kitchen trend en vele andere merken.

Naast particulieren bedienen we ook interieurarchitecten en vintage designshops in heel Europa, het verre Oosten en Amerika.

Heeft U zelf een bank of stoel die een tweede leven verdient ? 

 Opnieuw laten bekleden kan ook bij Decennia design.

Christiaan en Angelique

Eigenaren

Wij zijn Christiaan en Angelique Benschop. 

Sinds 2002 combineren we werk en hobby door in binnen en buitenland te jagen naar mooie vintage meubels en accessoires om zo een brede en verrassende collectie aan te bieden.

Op  2.100 m2 proberen we een laagdrempelig assortiment vintage (2ehands) & retro (nieuw) design te bieden.

Medewerkers

Deze kanjer is Anouk Aarts. Ze heeft in het verleden stage bij Decennia design gelopen en ze is, na haar afstuderen als ruimtelijk vormgever, bij ons fulltime in dienst getreden. Zowel achter de online verkoop als op de winkelvloer is ze een drijvende kracht en heeft ze veel verantwoordelijkheden. 

25-5-2012 259.jpgOp de foto hiernaast staat Ad de Cock. Hij is met de vut en wilde nog niet achter de geraniums gaan zitten, vandaar dat hij twee dagen per week bij Decennia design meubelen restaureert, van een slotje wat stroef gaat tot het volledig schuren en lakken van een dressoir.
CASDit is Caspar Houben. Hij komt uit het juweliersvak en versterkt het team van Decennia Design sinds december 2014. Caspar doet orderverwerking (zoeken, inpakken), kijkt binnengekomen items na en maakt ze weer netjes waar nodig. Het leukst vindt Caspar kennis op te doen over vintage en retro design en u als klant daarmee te adviseren over uw aankoop.
ELKO

Dit is Elko De Jong. Voorheen was hij werkzaam bij DHL. Vanaf april 2016 versterkt hij ons team bij Decennia Design. Elko doet orderverwerking (zoeken,inpakken), kijkt binnengekomen items na en maakt ze weer netjes waar nodig. Ook is hij bezig met onze social media. (Facebook, instagram). Zelf is Elko ook al enkele jaren actief bezig met zijn passie voor vintage, klanten adviseert hij daarom ook graag.

DIALLO

Dit is Diallo. Voorheen was hij werkzaam als stoffeerder. Vanaf juli 2016 versterkt hij ons team bij Decennia Design. Diallo is onze stoffeerder en brengt weer nieuw leven in oude versleten meubelen. Hij geeft advies en u kunt een kijkje nemen in zijn atelier.

Heeft u nog een opknapper waaraan U gehecht bent? Stuur een foto en vraag om een offerte.