Over ons

Decennia design is dé vintage interieurspecialist van Tilburg en omgeving met modernistisch, tweedehands design uit de jaren 50, 60, 70 & 80. 

In 2002 is Decennia design gestart in een voormalige bakkerij en binnen enkele jaren later uitgebreid naar maar liefst 2.000 m2.

Onze passie is het verzamelen van goed vormgegeven vintage meubels, woonaccessoires en verlichting. 

Naast particulieren bedienen we ook interieurarchitecten, filmsets en vintage designshops in heel Europa, het verre Oosten en Amerika.Christiaan & Angelique

Christiaan en Angelique

Dit zijn Christiaan en Angelique Benschop en zij zijn de oprichters van Decennia design.

Sinds 2002 zijn ze professioneel bezig met wat eerder alleen een hobby was. 

Wat Christiaan het leukste vind om te doen is inkopen in het buitenland en de verhalen over de gevonden pareltjes te delen met klanten. Angelique vindt voldoening in leuke klantcontacten en de aandacht van klanten voor haar hondje Twiggy.

Medewerkers

Manon

Als je naar Decennia design belt (013-5219206) is de kans groot dat je Manon aan de lijn krijgt. Manon regelt afhandeling van bestellingen, reserveringen, leveringen en betalingen.

'Wil je graag persoonlijk contact of heb je een hekel aan webshops of e-mail?', geen probleem, bel Manon met alle vragen (013-5219206).

Recent heeft ze een opleiding interieur-architectonisch neerzetten voor gevorderden afgerond. Problemen met de inrichting, thuis of in uw bedrijf kun je altijd aan haar voorleggen, bij een aankoop is haar kundige advies gratis.

Elko

Dit is Elko. Voorheen was hij werkzaam bij DHL. Vanaf april 2016 werkt hij bij Decennia design.

Elko verwerkt orders, kijkt binnengekomen items na en maakt ze weer netjes waar nodig. Als je hem in de showroom om advies vraagt dan komt zijn talent voor verbeelding, inrichting en een bijzondere eclectische smaak naar voren. 'Wil je meubels thuis bezorgt hebben?', Elko helpt ze voor jou op de juiste plek te zetten.

Zelf is Elko ook al enkele jaren aan het verzamelen, zijn kennis en passie over vintage design deelt hij dan ook heel graag met klanten en collega's.

Angela

Dit is Angela. Sinds februari 2016 vast in dienst en is de vrolijkste collega bij Decennia design. Ze is begonnen als weekendhulp bij ons en is na haar opleiding vast in dienst gekomen. Angela heeft hiervoor in een kinderopvang gewerkt.

Wat Angela het liefst doet is het leveren van uw aankopen aan huis. Naast schoonmaken en restaureren van meubels adviseert ze graag in de showroom. Angela heeft in de loop van der jaren een passie voor mooie vintage meubels ontwikkeld.

Angela is sinds begin 2018 vaste chauffeur geworden van Decennia design.

Janne

Janne is de creatieveling bij Decennia design, ze heeft haar opleiding aan de Willem de Kooning academie afgerond en werkt bij ons sinds maart 2018.

Janne heeft zich bij Decennia design gestort op het bekleden van meubels en het begeleiden van stagiaires. Samen met collega's houdt ze de inrichting van de showroom in de gaten.

Wat Janne het liefste doet is zich nog verder bekwamen in het stofferen van vintage design, gelijk heeft ze, goede vakmensen zitten niet snel zonder werk.

Jenny

Dit fotomodel is Jenny, sinds mei 2018 houd ze als nuchtere Friezin iedereen bij de les.

Jenny poetst en restaureert meubels, online bestellingen worden door haar ingepakt, verkopen en op vrijdag de showroom netjes maken kunnen we ook gerust aan haar overlaten. Daarnaast helpt ze ook mee aan het inwerken van stagiaires.

Wat Jenny het liefst doet is het opknappen van meubels en daar het resultaat van laten zien.

Ad

Op de foto hiernaast staat Ad, zijn functie: 'probleem oplosser'.

Hij is met de vut en wilde nog niet achter de geraniums gaan zitten, vandaar dat bij Decennia design meubelen restaureert; van het repareren van een slotje tot het volledig schuren en lakken van een dressoir.

Wat Ad het leukste vind is het namaken van bijvoorbeeld een greep van een dressoir die kapot is gegaan, zodat het er weer zo goed als nieuw uitziet