Over ons

Decennia design is uitgegroeid tot interieurspecialist met 2.100m2 tweedehands, modern en vintage design uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Daarnaast verkopen wij nieuwe interieurartikelen in retro-stijl. 

Onze passie is het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage meubels en retro accessoires zoals: verlichting in alle moderne stijlen, Deense meubels, flinke keuze in zwevende buisframe stoelen, prachtige teak spiegels, kapstokken en een enorme collectie dressoirs en highboards tegen zeer schappelijke prijzen. 

In de recenter geopende winkel in de Tuinstraat 106 in Tilburg verkopen we een aantrekkelijk assortiment interieuraccessoires en cadeauartikelen, veelal in retrostijl, van merken als Zuiver, Fest, Present Time, Kitchen Trend en vele andere merken.

Naast particulieren bedienen we ook interieurarchitecten en vintage designshops in heel Europa, het verre Oosten en Amerika.

Heeft U zelf een bank of stoel die een tweede leven verdient? 

Opnieuw laten bekleden kan ook bij Decennia design.

Christiaan & Angelique

Eigenaren

Wij zijn Christiaan en Angelique Benschop. 

Sinds 2002 combineren we werk en hobby door in binnen- en buitenland te zoeken naar mooie vintage meubels en accessoires om zo een brede en verrassende collectie aan te bieden.

Op 2.100 m2 proberen we een laagdrempelig assortiment vintage (2dehands) & retro (nieuw) design te bieden.

Medewerkers

Dit is Anouk Aarts. Ze heeft in het verleden stage gelopen bij Decennia design en ze is, na haar afstuderen in 2010 als ruimtelijk vormgever, bij ons fulltime in dienst getreden. Zowel in de online verkoop als op de winkelvloer is ze een drijvende kracht en heeft ze veel verantwoordelijkheden. 


25-5-2012 259.jpgOp de foto hiernaast staat Ad de Cock. Hij is met de vut en wilde nog niet achter de geraniums gaan zitten, vandaar dat hij twee dagen per week bij Decennia design meubelen restaureert; van het repareren van een slotje tot het volledig schuren en lakken van een dressoir.
ANGELA

Dit is Angela. Je kunt haar zowel in ons filiaal in de Tuinstraat als in de Meelstraat tegenkomen. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het schoonmaken en restaureren van meubels. Ook is het adviseren over uw aankoop een van haar werkzaamheden evenals het inpakken van items die via de webshop worden verkocht. Sinds januari 2018 is Angela ook onze chauffeur.

ELKO

Dit is Elko De Jong. Voorheen was hij werkzaam bij DHL. Vanaf april 2016 versterkt hij ons team bij Decennia Design. Elko verwerkt orders, kijkt binnengekomen items na en maakt ze weer netjes waar nodig. Ook houdt hij zich bezig met onze social media. Zelf is Elko ook al enkele jaren actief bezig met zijn passie voor vintage, klanten adviseert hij daarom ook graag.