Over ons

Decennia design in de Meelstraat is dé vintage interieur specialist van Tilburg en omgeving met modernistisch, vintage, design uit de jaren 50, 60, 70 & 80. 

In 2002 gestart in de voormalige bakkerij van Van Heeswijk, een jaar later een gedeelte van de loods gehuurd in de Hobbemastraat en enkele jaren later uitgebreid naar maar liefst 2.000 m2 vloeroppervlakte.

Onze passie is het verzamelen van goed vormgegeven vintage meubelen, woonaccessoires en verlichting. Wat je o.a. bij ons kunt verwachten zijn design klassiekers, prachtige teak spiegels, kapstokken en een enorme collectie dressoirs en highboards tegen schappelijke prijzen. 

In de in 2013 geopende winkel in de Tuinstraat 106 in Tilburg, verkopen we een aantrekkelijk assortiment betaalbare interieur accessoires, verlichting en cadeauartikelen, veelal in retrostijl, van merken als Invotis, Kitsch Kitchen, Rex international, Sass & belle, Present Time, Kitchen Trend en nog veel andere merken.

Naast particulieren bedienen we ook interieurarchitecten en vintage designshops in heel Europa, het verre Oosten en Amerika.Christiaan & Angelique

Eigenaren

Wij zijn Christiaan en Angelique Benschop. 

Sinds 2002 combineren we werk en hobby door in binnen- en buitenland te zoeken naar mooie vintage meubels en accessoires om zo een brede en verrassende collectie aan te bieden.

Op 2.100 m2 proberen we een laagdrempelig assortiment vintage (2dehands) & retro (nieuw) design te bieden.

Medewerkers25-5-2012 259.jpgOp de foto hiernaast staat Ad de Cock. Hij is met de vut en wilde nog niet achter de geraniums gaan zitten, vandaar dat hij twee dagen per week bij Decennia design meubelen restaureert; van het repareren van een slotje tot het volledig schuren en lakken van een dressoir.
ANGELA

Dit is Angela. Je kunt haar zowel in ons filiaal in de Tuinstraat als in de Meelstraat tegenkomen. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het schoonmaken en restaureren van meubels. Ook is het adviseren over uw aankoop een van haar werkzaamheden evenals het inpakken van items die via de webshop worden verkocht. Sinds januari 2018 is Angela ook onze chauffeur.

ELKO

Dit is Elko De Jong. Voorheen was hij werkzaam bij DHL. Vanaf april 2016 versterkt hij ons team bij Decennia Design. Elko verwerkt orders, kijkt binnengekomen items na en maakt ze weer netjes waar nodig. Ook houdt hij zich bezig met onze social media. Zelf is Elko ook al enkele jaren actief bezig met zijn passie voor vintage, klanten adviseert hij daarom ook graag.