Disclaimer

- Aangeboden artikelen zijn in onze winkel te bezichtigen.

- De artikelen worden in gebruikte toestand aangeboden. Hoewel de meeste artikelen in goede tot zeer goede staat verkeren kunnen er gebruikssporen aanwezig zijn. Indien zich gebreken/gebruikssporen voordoen die erg duidelijk zichtbaar zijn of het functioneren beïnvloeden staat dit in de omschrijving van het artikel genoemd. Als U meer informatie (tekst of foto's) over een artikel wilt kunt u dit opvragen middels e-mail. Zonder opvragen van nadere informatie gaat U akkoord met de staat waarin het artikel verkeert.

- Prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten, ook zijn de prijzen exclusief gloeilampen.

- Wij verkopen onze producten zoveel mogelijk in originele staat dus meestal ook met de originele bedrading die niet altijd aan de huidige regels voldoen. U wordt derhalve aangeraden, voor gebruik, een erkend electricien te raadplegen.

- Wij zijn niet aansprakelijk voor typefouten gemaakt op de website, o.a. in prijzen en kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden.

- Mocht uw bestelling beschadigd raken tijdens het transport dan kunnen wij u maximaal het bedrag voor het product retourneren en niet het geld voor het transport helaas.